fbpx

Om Oss

Hösten 1988 såg BM Byggmontage AB ljuset första gången, och startades av Bengt Johansson och Mats Åsling. Det var således ett tvåmannaföretag i början, med fokus på att uppföra Myresjöhus runt i Örebro län.

Arbetet i Örebro län visade sig ta kraftig fart, vilket således ledde till en expansion av bolaget och uppdrag togs mer och mer utanför länet. Stockholm med omnejd blev en stor del av expansionsfasen och har sedan 1992 varit en stående del i bolagets omfång. I kraft med denna utveckling belönades vi 2001 och 2002 med en Gasell från Dagens Industri för “Den snabbaste växande gasellen i Örebro Län” vilket vi var och är otroligt stolta över.

Det skedde förändringar i ledningen under 2016, där Mats valde att lämna BM Byggmontage AB av personliga skäl, vilket ledde till att Bengt sedan dess är ensam ägare av bolaget. Mats har dock nu kommit tillbaka till bolaget, denna gång som anställd.

Vi är i skrivande stund cirka 20 anställda medarbetare, bortsett från alla inhyrda kollegor vi även besitter. Nu utförs projekt mestadels i Örebro län, samt Stockholm med omnejd. För tillfället jobbar vi med intressanta projekt för Stockholm Stad och Gustavsvik Resort i Örebro. Framtiden ser väldigt ljus ut, och vi är alltid öppna för nya uppdrag och räknar med att vara kvar i branschen under en lång tid framöver.

Hur vi jobbar

Vem?

Våra medarbetare har lång erfarenhet från branschen och besitter den kompetens som behövs för att klara de flesta projekt. Vi ser till att rätt kompetens finns på rätt plats vid rätt tillfälle, genom våra egna medarbetare eller med inhyrd bemanning när det krävs.

Var?

Vi har haft Örebro som utgångspunkt sedan starten 1988, men under senare år har vi utökat och tar nu även uppdrag i Stockholm med omnejd. För att våra kunder vill det – helt enkelt.

Vad?

Vi kan utföra det som våra kunder önskar och behöver inom bygg, montage och betong. Vi tar oss an stora som små uppdrag, åt såväl privatpersoner som företag.

Hur?

Vi är flexibla och anpassar oss efter varje projekt och önskemål, för att få ut det kunden vill ha. Givetvis förs en dialog om projektet som säkerställer att resultatet blir precis så bra som det kan bli.

Gasell 2001 & 2002

Hur kan vi hjälpa dig?
Kontakt