fbpx

Bygg

BM Byggmontage har den kompetens och erfarenhet som krävs för att arbeta med projekt inom bygg, ROT, nybyggnation och tillbyggnation.

Vår firma kan gå in som totalentreprenör för projekt, där vi sköter allt från projektering och utförande till färdigt koncept. Det kan även gälla efterfrågade upphandlingar, som exempelvis en ”Styrd totalentreprenad” – vilket innebär att vi utför projektet efter ett önskat och planerat tillvägagångssätt. Det arbetssättet inkluderar att vi informerar dig som kund om vilka delar som ska utföras på ett specifikt sätt med beskurna varor. Dessa kan exempelvis vara kök, fönster, dörrar, portar och fasadbeklädnader – men också ventilation-, el- eller rörbeskrivningar. Vi kan även fungera som underentreprenör för er inom byggbranschen. På BM Byggmontage ser vi till att det blir precis som kunden vill ha det!

Vi tar gärna fram färdiga förslag till dig som kund. Således står vi för ansvar över projektering, val av system och varor samt det viktiga funktionsansvaret.

Montage

Montage av tillhandahållna byggmaterial är ett av våra stora kompetensområden. Vi hjälper dig bland annat med montage av fönster, dörrar, modulhus eller industribyggnader/handelshus.

 

Betong

Vi har en stor expertis inom allt från mindre till större projekt och entreprenader inom betongarbete. Våra anställda är specialiserade på platsgjutna detaljer i både inom- och utomhusprojekt samt nybyggnationer och större ROT-projekt.