ÄNNU ETT PROJEKT PÅ GUSTAVSVIK

Gustavsvik Camping är en av Sveriges mest besökta campingplatser. Det strömmar varje sommar in hundratals husvagnar och tusentals besökare, vilket naturligtvis gör att anläggningen slits hårt. För några år sedan påbörjades en uppfräschning av hela anläggningen, och detta är något som BM Byggmontage är en stor del av. Idag träffar vi Fredrik Andersson, projektledare på BM, ute i ett av campingens servicehus som genomgår en totalrenovering.

– Allt ska fräschas upp och så ska vi göra lite ombyggnationer. Vi byter ut allt in till stommen, sedan plastar vi om och sätter på plyfaskivor innan gipset skall monteras, berättar Fredrik.

BM har idag tre stycken snickare på plats, vilket man kommer ha fram till maj, då det ska vara klart för inflyttning. Just idag är det gipsning av väggar som står på tapeten. Eller som tapeten ska sitta på, kanske är en mer korrekt benämning.

– Just nu håller vi på att gipsa alla väggar. Detta kommer vi göra i någon vecka till, innan det är dags för elektriker och golvläggare att ta vid, säger Fredrik.

Hela renoveringsprojektet kommer att utföras invändigt i fastigheten, och endast nya fönstren är det som kommer att synas vid en utvändig anblick. I övrigt är det en helt vanlig renovering, som bör klaras av utan några problem, menar Fredrik.

– Det är en helt vanlig renovering, och jag ser inga problem med varken att hålla tidsplanen eller i utförandet, säger Fredrik medans han och hans två kollegor fortsätter skruva upp gipsskivor på väggen.

ÄLDRE NYHETER

BM BYGGER MOSKÉ I ÖREBRO

För drygt två år sedan orsakades en storbrand av moskén i Vivalla. En tredjedel av den dåvarande byggnaden lyckades att räddas, och nu ska BM Byggmontage resa en helt ny moské intill den befintliga delen.

Läs mer Las mer

NYTT LAGER ÅT DORMY GOLF I ÖREBRO

För fyra år sedan fick BM Byggmontage det prestigefyllda uppdraget att bygga Dormys nuvarande huvudkontor och centrallager i Örebro. Nu har koncernen expanderat sin verksamhet och är således i behov av ett nytt och större lager. Ett arbete som BM Byggmontage med glädje tagit sig an.

Läs mer Las mer

STATUSKOLL PÅ SUNDBYBERGS SOPHANTERINGSSYSTEM

Vid senaste uppdateringen var BM Byggmontage i startgroparna av miljöprojektet – och mycket har hänt sedan dess. Nu står ett hus på plats nedanför lägenheterna, som efter sommaren beräknas vara en färdig sopterminal.

Läs mer Las mer

BM BYGGMONTAGE TOTALENTREPRENÖR FÖR MILJÖSATSNING I SUNDBYBERG.

Idag slängs sopor och annat avfall i sopkärl utanför bostadshusen. Avfallet hämtas sedan upp med sopbil från varje hus och körs iväg till en återvinningscentral.

Läs mer Las mer

BYGGNATIONERNA PÅ EMHART GÅR BRA

Det är full aktivitet på Emhart Glass när det ska lastas ut överbliven isolering. En kranbil står nedre på marken och lyfter ned det överblivna materialet ifrån taket. Ett tak som kommit på plats sedan sist vi besökte bygget.

Läs mer Las mer

ETT ÅR PÅ ÖSTERMALM SALUHALL

Östermalms Saluhall är en av Stockholms mest anrika byggnader. För lite drygt 100 år sedan uppfördes denna enorma byggnad och har sedan dess fungerat som en mötesplats för matintresserade Östermalmsbor.

Läs Mer! Las mer