fbpx
ÄNNU ETT PROJEKT PÅ GUSTAVSVIK

Gustavsvik Camping är en av Sveriges mest besökta campingplatser. Det strömmar varje sommar in hundratals husvagnar och tusentals besökare, vilket naturligtvis gör att anläggningen slits hårt. För några år sedan påbörjades en uppfräschning av hela anläggningen, och detta är något som BM Byggmontage är en stor del av. Idag träffar vi Fredrik Andersson, projektledare på BM, ute i ett av campingens servicehus som genomgår en totalrenovering.

– Allt ska fräschas upp och så ska vi göra lite ombyggnationer. Vi byter ut allt in till stommen, sedan plastar vi om och sätter på plyfaskivor innan gipset skall monteras, berättar Fredrik.

BM har idag tre stycken snickare på plats, vilket man kommer ha fram till maj, då det ska vara klart för inflyttning. Just idag är det gipsning av väggar som står på tapeten. Eller som tapeten ska sitta på, kanske är en mer korrekt benämning.

– Just nu håller vi på att gipsa alla väggar. Detta kommer vi göra i någon vecka till, innan det är dags för elektriker och golvläggare att ta vid, säger Fredrik.

Hela renoveringsprojektet kommer att utföras invändigt i fastigheten, och endast nya fönstren är det som kommer att synas vid en utvändig anblick. I övrigt är det en helt vanlig renovering, som bör klaras av utan några problem, menar Fredrik.

– Det är en helt vanlig renovering, och jag ser inga problem med varken att hålla tidsplanen eller i utförandet, säger Fredrik medans han och hans två kollegor fortsätter skruva upp gipsskivor på väggen.

ÄLDRE NYHETER

NYBYGGT RANGEHUS TILL ASKERSUNDS GOLFKLUBB

Våren 2019 revs det tidigare Rangehuset som tillhörde Askersunds Golfklubb. Kort därefter kunde BM Byggmontage påbörja arbetet med det nya huset som numera snart står färdigt för användning.

Läs mer Las mer

ÖSTERMALMS SALUHALL HAR INVIGTS

Östermalms saluhall byggdes 1888 och är en av Stockholms mest anrika byggnader. För tre år sedan var byggnaden i stort behov av en renovering för att säkerställa dess bärighet. Nu är det arbetet klart, och saluhallen har invigts.

Läs mer Las mer

ETAPP ETT KLAR AV DEN NYA MOSKÉN I ÖREBRO

Sedan vårt senaste besök i oktober har det hunnit hända mycket på Moskébygget. Stommen är uppe, fastigheten har fått tätt tak och allt har besiktigats.

Läs mer Las mer

DORMY GOLFS NYA LAGER STÅR FÄRDIGT: “JÄTTENÖJDA MED RESULTATET”

BM Byggmontage har byggt ett nytt lager åt Dormy Golf i anslutning till deras varuhus i Örebro. Vi har träffat beställaren samt Bengt Johansson som är VD på BM Byggmontage för att ta reda på vad de har att säga om projektet, det långa samarbetet tillsammans och slutresultatet.

Läs mer Las mer

NYTT PROJEKT PÅ HÖTORGET

Lagom till att arbetet med Östermalms Saluhall gått mot slutfasen, har ett nytt projekt i Stockholm påbörjats.

Läs mer Las mer

I SLUTETAPPEN AV ÖSTERMALMS SALUHALL

För ett och ett halvt år sedan var vi senast på plats på Östermalmstorget och renoveringen av Saluhallen. Nu börjar arbetet gå mot sitt slut och således låter vi arbetschefen Bengt Björklund sammanfatta projektet en sista gång.

Läs mer Las mer