NY HEMSIDA!

Vi är glada att välkomna er till vår nya fräscha hemsida, som vi tidigare saknat. Sidan har tagits fram ihop med 8190 Design, i en smidig och lagom nivå för att uppnå det bästa resultatet. För är det något man vet som entreprenör, är att om det går för fort så blir inte slutresultatet bra. 8190 kommer uppdatera hemsidan med reportage från våra byggen, så man får en överblick över våra projekt. Som är en del i den helhet dom levererar. Nu ska vi se till att vi lever upp till detta!

– Bengt Johansson, VD

ÄLDRE NYHETER

EMHART GLASS BYGGER UT!

BM Byggmontage anlitas när Emhart Glass ska bygga ut sitt lager på produktionen i Örebro. Den amerikanska jättekoncernen omsätter ungefär en miljard kronor, i Sverige. Ett av företagets arbetsområden är glasförpackningar. Dessa tillverkas bland annat i Örebro, där man nu ska lägga en större del av sin produktion.

LÄS MER Las mer

MOBILT KÖK PÅ GUSTAVSVIK

“Vi har fått konstruera hela byggnaden så att den ska kunna flyttas. Detta för att marken ägs av kommunen och är klassad som byggmark, vilket betyder att man när som helst kan bli av med marken för att kommunen ska bygga”

LÄS MER Las mer

RENOVERING ÖSTERMALMS SALUHALL

“Klockan är 06:45 när Gary Nilsson, projektledare på BM Byggmontage öppnar grinden till bygget. Vi går direkt till kontoret för inskrivning och ombyte – Ja, man får inte gå klädd hur som helst på ett bygge. Iklädd gummistövlar med stålhetta, varselväst och hjälm tar vi oss direkt till byggets huvudattraktion, saluhallen.”

LÄS MER Las mer