fbpx
DORMY GOLFS NYA LAGER STÅR FÄRDIGT: “JÄTTENÖJDA MED RESULTATET”

BM Byggmontage har byggt ett nytt lager åt Dormy Golf i anslutning till deras varuhus i Örebro. Vi har träffat beställaren samt Bengt Johansson som är VD på BM Byggmontage för att ta reda på vad de har att säga om projektet, det långa samarbetet tillsammans och slutresultatet.

– Vi är jättenöjda med resultatet och tidsplanen har följts, säger Lars Johansson, grundare av Dormy Golf.

Arbetet med Dormy Golfs nya lager satte igång i april 2019. Strax före jul stod det två våningar höga och 1 500 kvadratmeter stora lagret klart. Vid projektet har BM Byggmontage ansvarat för byggkompletteringar samt betongarbetet, både ut- och invändigt. Utöver ett höglager och ett plocklager har den nya byggnaden utrustats med matsal, omklädningsrum, teknikrum och en lastkaj.

Att arbetet har gått bra och att slutresultatet blivit lyckat är dock inte det som utmärker projektet – det är det långa samarbetet som gör det speciellt. Något som Bengt Johansson på BM Byggmontage poängterar.

– Vi har varit med på Dormy Golfs långa och framgångsrika resa sedan början av 2000-talet och byggt i princip alla deras lokaler, runt om i Sverige. Det gör att det här projektet känns extra kul, både att vi får vara med på resan och att dem fortsätter växa, säger Bengt.

Den nya utbyggnationen är del av Dormy Golfs satsning på Europa och BM Byggmontage har försett byggnaden med möjligheten att växa ytterligare. Det har nämligen förberetts för en ny entré om butiken expanderar i framtiden, men som i dagsläget är dold från utsidan. Lars Johansson har bara positivt att säga om BM Byggmontage och det nya lagret som går i samma stil som redan befintliga byggnader.

– Vi är jättenöjda med resultatet som blev snyggt och tidsplanen har följts. Vi har samarbetat under många år och jag har stort förtroende för BM Byggmontage, säger Dormy Golfs Lars Johansson.

ÄLDRE NYHETER

NYBYGGT RANGEHUS TILL ASKERSUNDS GOLFKLUBB

Våren 2019 revs det tidigare Rangehuset som tillhörde Askersunds Golfklubb. Kort därefter kunde BM Byggmontage påbörja arbetet med det nya huset som numera snart står färdigt för användning.

Läs mer Las mer

ÖSTERMALMS SALUHALL HAR INVIGTS

Östermalms saluhall byggdes 1888 och är en av Stockholms mest anrika byggnader. För tre år sedan var byggnaden i stort behov av en renovering för att säkerställa dess bärighet. Nu är det arbetet klart, och saluhallen har invigts.

Läs mer Las mer

ETAPP ETT KLAR AV DEN NYA MOSKÉN I ÖREBRO

Sedan vårt senaste besök i oktober har det hunnit hända mycket på Moskébygget. Stommen är uppe, fastigheten har fått tätt tak och allt har besiktigats.

Läs mer Las mer

NYTT PROJEKT PÅ HÖTORGET

Lagom till att arbetet med Östermalms Saluhall gått mot slutfasen, har ett nytt projekt i Stockholm påbörjats.

Läs mer Las mer

I SLUTETAPPEN AV ÖSTERMALMS SALUHALL

För ett och ett halvt år sedan var vi senast på plats på Östermalmstorget och renoveringen av Saluhallen. Nu börjar arbetet gå mot sitt slut och således låter vi arbetschefen Bengt Björklund sammanfatta projektet en sista gång.

Läs mer Las mer

BM BYGGER MOSKÉ I ÖREBRO

För drygt två år sedan orsakades en storbrand av moskén i Vivalla. En tredjedel av den dåvarande byggnaden lyckades att räddas, och nu ska BM Byggmontage resa en helt ny moské intill den befintliga delen.

Läs mer Las mer