fbpx
ÖSTERMALMS SALUHALL HAR INVIGTS

Östermalms saluhall byggdes 1888 och är en av Stockholms mest anrika byggnader. För tre år sedan var byggnaden i stort behov av en renovering för att säkerställa dess bärighet. Nu är det arbetet klart, och saluhallen har invigts.

Tre år har gått sedan att renoveringen av Östermalms saluhall påbörjades. Nu är saluhallen invigd – och slutresultatet blev väldigt bra. Det tycker både Stockholm stad och Bengt Björklund som varit arbetschef vid projektet.

– Vi är väldigt nöjda med hur det blev och har fått ett väldigt fint referensbrev från Stockholm stad, så det känns verkligen jättekul. Jag tycker att saluhallen blev jättebra, säger Bengt.

BM Byggmontage har ansvarat för de flesta betongkonstruktioner som gjutits i saluhallen. En av de betongkonstruktionerna tillhör golvet, och det har vimlat av fötter från glada besökare sedan invigningen den 5 mars.

– Vi närvarade inte på den officiella invigningen men vi var här en kväll efter och hade en egen liten invigning tillsammans. Nu känns det både skönt och lite vemodigt att projektet är klart eftersom man har lärt känna alla här. Som tur är ska vi inte längre än ett stenkast bort, nu kör vi på med ett projekt på Hötorget.

ÄLDRE NYHETER

NORRLANDSPALLS NYA LAGER ÄR FÄRDIGSTÄLLT: ”LÄNGSTA BYGGNADEN VI GJORT”

Norrlandpalls nya lokal står nu redo för inflyttning. Med en nyligen avklarad slutbesiktning återstår nu bara några småjusteringar innan Norrlandspalls verksamhet kan tas i drift.

Las mer

NORRLANDSPALLS NYA LOKALER VÄXER: “NU ÄR ARBETET MED VÄGGAR OCH TAK I FULL GÅNG”

Nytt kontor och ny verkstad – BM Byggmontage är med och bygger Norrlandspalls nya lokaler.

Läs mer Las mer

NU ÄR HÖTORGSHUSEN I STOCKHOLM KLARA: “ETT JÄTTELYFT”

När Vasakronans fastigheter fått sig ett rejält ansiktslyft har BM Byggmontage gått från hus till hus och ansvarat för betongarbetet vid samtliga etapper.

Läs mer Las mer

WEIDERMAN PROPERTYS NYA MULTISPORTHALL STÅR KLAR I KUMLA

Golf, padel, pingis, biljard, gymnastik, gym, butik och konferens. Här samlas allt under ett och samma tak i Kumla.

Läs mer Las mer

NYBYGGT RANGEHUS TILL ASKERSUNDS GOLFKLUBB

Våren 2019 revs det tidigare Rangehuset som tillhörde Askersunds Golfklubb. Kort därefter kunde BM Byggmontage påbörja arbetet med det nya huset som numera snart står färdigt för användning.

Läs mer Las mer

ETAPP ETT KLAR AV DEN NYA MOSKÉN I ÖREBRO

Sedan vårt senaste besök i oktober har det hunnit hända mycket på Moskébygget. Stommen är uppe, fastigheten har fått tätt tak och allt har besiktigats.

Läs mer Las mer